Scule electrice MILWAUKEE
Masini de tuns gazonul
Utilaje pentru constructii

Apa

Pentru a alege cea mai convenabilă pompa, trebuie să aveti in vedere următoarele criterii:

ELECTRICA SAU PE BENZINA
Primul criteriu important de selecție este că daca va doriti o pompa electrica sau o motopompa? Dacă aveți nevoie de o pompă pentru alimentarea cu apa menajera, in gospodarie, dar nu aveti acces la reteaua publica de apa, atunci ar trebui sa optati pentru o pompa electrica Hydropack. Dacă aveți nevoie de o pompă pentru irigare, puteți alege una cu motor sau una electrica. Totul depinde dacă aveți acces la o rețea electrică și dacă cantitatea de apă care curge pe oră corespunde nevoilor dvs. Pentru evacuarea apei reziduale va recomandam una dintre pompele submersibile electrice.

CAPACITATEA FLUXULUI DE APĂ
Debitul apei este un element foarte important, în special, în agricultura,
deoarece determină rata de irigare și astfel determină timpul și efortul implicat. Dacă intenționați să irigați o zonă mai mică și aveți acces la rețeaua electrică puteti lua în considerare achizitionarea unei pompe electrice de irigare, iar dacă nu aveți acces la rețeaua electrica, puteti alege o motopompa cu debit mai mic. Pe de altă parte, dacă irigați o zonă mare și aveți nevoie de mai multă autonomie și mobilitate, puteti sa optati pentru una dintre cele mai puternice motopompe de capacitate mare.

Alegeti conform destinatiei!

ADANCIMEA SI INALTIMEA
Cea mai frecventa greseala in alegerea unei pompe este neînțelegerea diferențelor dintre adancimea de la care se pompeaza apa si inaltimea coloanei de apa.
Coloana de apa reprezinta suma dintre adancimea de la care se pompeaza apa si inaltimea la care este adusa apa de catre pompa.
Va rugam sa va informati bine!
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detaliu tehnic 0751 77 77 74.