Despre noi

Oferta LASCULE cuprinde o gama larga de produse din care enumeram : aparate de sudura, maiuri compactoare, placi compactoare, cilindri vibrocompactori, slefuitoare de beton, rigle vibrante, vibratoare de beton, scule electrice METABO, MILWAUKEE,  masini de spalat sub presiune chiar si scule de mana profesionale pentru dotari de service-uri auto si nu numai.(www.grebo.ro)

Asiguram echipamente portabile pentru alimentarea cu energie electrica a locuintelor, pensiunilor, hotelurilor, sediilor de firma, acestea fiind generatoarele de curent electric cu puteri intre 0.65 Kva si 100 Kva.

Pentru a alege un generator de curent va punem la dispozitie o serie de specialisti care pot veni la fata locului pentru a face,impreuna cu dumneavoastra,masuratori si analize in vederea alegerii echipamentului potrivit. O data ce clientul a ales echipamentul asiguram transportul, montajul si punerea in functiune.

Oferim solutii depline pentru compresoare cu piston si compresoare cu surub.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor dvs va punem la dispozitie si cateva aplicatii casnice, cum ar fi : pompe, grupuri de pompare, hidrofoare, grupuri antiincendiu, pompe industriale, motopompe si pompe submersibile pentru apa curata si reziduala, motocultoare, freze de zapada.