Home » |

Scule electrice

Generatoare portabile
Scule electrice METABO
Masini de tuns gazonul

Scule electrice

Pe piata mondiala exista o multime de producatori de astfel de unelte electrice ce pot indeplini cu succes orice misiune de reparatii si interventii, fie de ordin casnic, fie pentru diverse societati comerciale..
Pot indeplini diverse scopuri, de la taieri, slefuiri si ajustari diverse, pana la perforare, insurubare sau finisare.
Pentru a avea tot timpul la indemana uneltele potrivite in caz de nevoie, oricine ar trebui sa se doteze cu o masina cu acumulatori, un polizor unghiular, un fierastrau electric sau chiar cu un ciocan rotopercutor.

Dincolo de avantajele oferite, sculele electrice prezinta insa si cateva neajunsuri. Tot timpul va fi nevoie de o sursa de alimentare cu energie electrica pentru a puea functiona. In unele cazuri prezenta cablurilor electrice, surse de alimentare a acestor scule electrice, nu face altceva decat sa incurce, drept pentru care se trece la solutia "moderna":sculele electrice cu acumulator.

Avantajul considerabil oferite de acest tip de scule este reprezentat de mobilitate. Usoare si manevrabile, sculele cu acumulator fac posibile interventiile in spatii restranse, in situatii in care folosirea sculelor electrice ar incomoda si nu ar putea duce la finalizare proiectul.
Mobilitatea si manevrabilitatea reprezinta atuuri consistente, ce recomanda utilizarea sculelor cu acumulatori in situatii din cele mai diferite. Nu este vorba doar de proiecte mari si mici reparatii casnice, intrucat astfel de unelte sunt folosite si in mari ateliere de productie, in hale industriale si service-uri profesionale de reparatii si intretinere de diverse tipuri.

La toate produsele marca METABO se ofera garantie 3 ani !